Дерма Лукс
078/223-433 EN

Изберете долгорочно здравје и убавина!

Дерма Лукс е Канадски базиран естетски центар, кој нуди најлуксузни третмани за мажи и жени. Кај нас ќе најдете решенија за голем опсег на различни естетски и дерматолошки проблеми, за кои користиме најсовремена технологија и опрема. Нашиот професионален тим од доктор, дерматолог и ласерски терапевт дипломиран во Канада, ви гарантираат успех базиран на многу-годишно Канадско и Европско искуство.

Со Candella Gentle Yag Platform (CGYP) технологијата имаме можност да ги следиме светските трендови за подмладување и корекција на кожата без хируршки зафати. Се третираат васкуларните промени како проширени капилари на лице, врат и долни екстремитети, Мелазма со шаренило на кожата од кафени дамки и флеки и секаков вид на лузни.ИМАТЕ ПРАШАЊА? ЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ +38978/223-433

Клиентите кажуваат за ДЕРМА ЛУКС

 • Дерма Лукс ми помогна многу во врска со моите акни и лузни од акни. Пред да започнам со третманите во Дерма Лукс, имав многу ниска самодоверба, не се сликав многу и се плашев да пријдам на било која девојка. Се поради тоа што моето лице беше преполно со акни. верувам дека сликата вреди 1000 зборови...затоа слободно погледнете добро како изгледав порано, а како изгледам сега.

  Миле Трендафиловски

 • Derma Lux has helped me too much regarding my acne and acne scars. Before I started going to take treatments at Derma Lux, I had very low self confidence, did not take too much pictures, was afraid to ask any girl out. All because my face was infested with acne. I believe a picture is worth 1000 words... so below feel free to look how I looked before and how I look now.

  Миле Трендафиловски

 • Го избрав Дерма Лукс затоа што одлично ги разбираат потребите на клиентите, имаат професионален пристап, квалитетното работење со најнова Канадска технологија и нормални цени. Вистински професионалци со светски манири. Чест ми е да бидам нивни клиент и да соработувам со нив. Благодарност што се тука за мене. Безрезервна препорака за секого.

  Цветкоска Ирена

 • Драгоцено 5 годишно искуство со најдобрата дерматолошко-ласерска компанија во регионов. Максимална трпеливост и желба за задоволни клиенти. Искрена препорака за нивните услуги.

  Петрушевски Иван