Филери

Што претставуваат Филери?

Филери се сертифициран материјал од crosslinked hyauloronac киселина, која се користи за пополнување на длабоки брчки, зголемување на уста, јаболчници, подбрадок и корекција на нос.

zgolemuvanje na usni
Пополнување на усни

Колку третмани се потребни за успешен резултат?

Со правилно пополнување на деловите од лицето со филери доволен е само еден третман, а резултатот е видлив веднаш по аплицирањето на филер.

Цена на третманот

Цена на третманот со Филери во Дерма Лукс центрите изнесува 9.000 денари. Цената на Корекција на нос со Филери изнесува 5.000 денари. Ве советуваме да се јавите на телефонскиот број 078223433 и подетално да се информирате за рамката на чинење на третманот, во зависност од Вашата идеа за третман.