Филери

Што претставуваат Филери? Филери се сертифициран материјал од crosslinked hyauloronac киселина, која се користи за пополнување на длабоки брчки, зголемување на уста, јаболчници, подбрадок и корекција на нос. Колку третмани се потребни за успешен резултат? Со правилно пополнување на деловите од лицето со филери доволен е само еден третман, а резултатот е видлив веднаш по […]

Филери Read More »