Ласерско отстранување на тетоважи

Една од трите најбарани услуги во Дерматолошките центри на Дерма Лукс во Скопје и Охрид е ласерското отстранување на тетоважи. Во овој пост Ви ги претставуваме основните информации на третманот и методата која се користи во нашите центри. Што претставува ласерско отстранување на тетоважа? Ласерското отстранување на тетоважа е безбедна, неинвазивна и многу ефикасна процедура […]

Ласерско отстранување на тетоважи Read More »