Ласерско отстранување на флеки и бемки

Што претставува ласерското отстранување на флеки? Ласерското отстранување на флеки е безбедна и ефикасна неинвазивна метода со која се отстрануваат секаков вид на флеки настанати поради хипо и хиперпигментација – мелазма и најчесто се отстрануваат поради естетски причини по желба на клиентот. Од што се создаваат флеки на кожата? Флеките настануваат кога меланинот на кожата …

Ласерско отстранување на флеки и бемки Read More »