Ласерско отстранување на капилари

Што претставува ласерското отстранување на капилари? Ласерското отстранување на капилари е безбедна и ефикасна неинвазивна метода со која се отстрануваат нефункционалните и непожелни капилари од било кој дел од телото, најчесто поради естетски причини. Прекумерното изложување на сонце, користење на солариум, генетската предиспозиција и повреди се само дел од причините за оштетување и појавување на […]

Ласерско отстранување на капилари Read More »