Изберете долгорочно здравје и убавина

Екслузивна понуда само во Дерма Лукс!

Програма за раст на нова, здрава и густа коса во 2 чекори во домашни услови

За да дознаете повеќе детали за оваа Програма и за да ја нарачате Програмата, кликнете на линкот...

Како да не контактирате?

...или директно во еден од Дерма Лукс центрите:

Скопје

Охрид

Тирана

Софија

Сакате да дознаете повеќе информации за нашите услуги?

Запознајте го нашиот тим...

Дерма Лукс е канадски базиран естетски и ласерски центар, со професионален тим од доктори, дерматолог и ласерски терапевт дипломиран и специјализиран во Канада, со докажан успех поткрепен со многугодишно канадско и европско искуство.
За успешно извршените дерматолошки услуги во Дерма Лукс се грижат:
Derma-Lux-Team