Мезотерапија на лице

Број 1 најбарана услуга од третманите за лице и една од трите најбарани услуги во Дерматолошките центри на Дерма Лукс во Скопје и Охрид е Мезотерапијата на лице. Во овој пост Ви ги претставуваме основните информации на третманот и методата која се користи во нашите центри. Што претставува Мезотерапија? Мезотерапијата е микро инвазивен третман за […]

Мезотерапија на лице Read More »

Канадска технологија – Третман за раст на коса со матични клетки и канадски коктели

Оваа метода за растење на коса е една од трите најбарани услуги во Дерматолошките центри на Дерма Лукс во Скопје и Охрид. Во овој пост Ви ги претставуваме основните информации на третманот и методата која се користи во нашите центри. Што претставува канадската метода за растење на нова коса со матични клетки? Третманот со матични

Канадска технологија – Третман за раст на коса со матични клетки и канадски коктели Read More »

Ласерско отстранување на тетоважи

Една од трите најбарани услуги во Дерматолошките центри на Дерма Лукс во Скопје и Охрид е ласерското отстранување на тетоважи. Во овој пост Ви ги претставуваме основните информации на третманот и методата која се користи во нашите центри. Што претставува ласерско отстранување на тетоважа? Ласерското отстранување на тетоважа е безбедна, неинвазивна и многу ефикасна процедура

Ласерско отстранување на тетоважи Read More »

Facelift – Фејслифт со матични клетки

Оваа метода за подмладување и затегнување на кожата на лицето е една од  најбараните услуги во последните две години во Дерматолошките центри на Дерма Лукс во Скопје и Охрид. Во овој пост Ви ги претставуваме основните информации на третманот и методата која се користи во нашите центри. Што претставува Фејслифтинг со матични клетки? Третманот со

Facelift – Фејслифт со матични клетки Read More »