За нас...

Работиме посветено за да Ви овозможиме највисок квалитет на дерматолошки и трихолошки услуги...

Краток историјат за Дерма Лукс

Во 2009-та година беше отворен првиот Дерма Лукс Центар во Охрид, од страна на основачот и управител Оксана Симоненко – специјализиран ласерски терапевт, дипломиран на Универзитетот во Торонто, Канада, со преку 20 годишно канадско и европско искуство во дерматолошки и трихолошки услуги. 
Во 2011-та година се отвори и Дерма Лукс Центарот во Битола, кој после 5 години со работа беше преместен во Тирана. 
Во 2016-та година е отворен Центарот во Струга, а после 2 години, во 2018-тата година се отворени Дерма Лукс Центрите во Скопје и Софија. 
Во целиот овој период, работиме посветено за да овозможиме највисок квалитет на дерматолошки и трихолошки услуги за нашите пациенти. 
Ви благодариме за довербата…нашата приказна продолжува!

Запознајте го нашиот тим...

Дерма Лукс е канадски базиран естетски и ласерски центар, со професионален тим од доктори, дерматолог и ласерски терапевт дипломиран и специјализиран во Канада, со докажан успех поткрепен со многугодишно канадско и европско искуство.
За успешно извршените дерматолошки и трихолошки услуги во Дерма Лукс се грижат:
Derma-Lux-Team