Два чекори до раст на нова, здрава и густа коса

1. Опција број 1

Програма за раст на нова, здрава и густа коса во 2 чекори, во домашни услови: 1.500 денари

2. Опција број 2

4D Microcurrent чешел за коса: 4.800 денари

4D Microcurrent cesel

3. Опција број 3

Комплет Програма за раст на нова, здрава и густа коса плус 4D Microcurrent четка за коса: 4.200 денари

4D Microcurrent cesel
regeneriranje na kosa