4D Microcurrent Pulsed чешел за раст на коса

Што е 4D Microcurrent Pulsed чешелот за раст на коса? 4D Microcurrent чешел е алатка која што стимулира контракции на мускулот околу фоликулата на влакното. Како и за секој мускул во нашето тело, контракцијата и релаксација на мускулот предизвикуваат подобро снабдување со крв, а со тоа истиот постанува посилен. Цврстиот мускул подобро го задржува влакното […]

4D Microcurrent Pulsed чешел за раст на коса Read More »