Биоревитализација

Што претставува Биоревитализација на лице? Биоревитализација на лицето е третман за хирдирање на кожата на лицето и создавање на цврст тонус. Со оваа метода се инјектираат специјални канадски состојки и витамини во кожата, кои придонесуваат за длабока хидратација, враќање на тонусот и еластичноста на кожата која добива вистински сјај. Биоревитализацијата е една од основните методи […]

Биоревитализација Read More »