Хемиски пилинг

Што претставува третманот Хемиски пилинг? Хемиски пилинг е препарат кој се нанесува на кожата за подобрување на квалитетот на кожата во текот на подолг временски период. Ефектите од овој третман сеуште се сметаат за стандард во спречување на стареење.Хемискиот пилинг е медицински третман во кој на кожата се нанесуваат специјални состојки со кои се отстранува […]

Хемиски пилинг Read More »