Фејслифт – Facelift

Што претставува Фејслифт третманот? Овој третман пред се ги третира брчките на лицето и се стреми на отстранување на сите други знаци при стареењето на кожата на лицето. Фејслифтингот се фокусира на затегнување на ткивото под кожата на лицето како би се постигнал резултат на затегната, мазна и сјајна кожа.Постојат хируршки и нехируршки методи на […]

Фејслифт – Facelift Read More »