Facelift – Фејслифт со матични клетки

Оваа метода за подмладување и затегнување на кожата на лицето е една од  најбараните услуги во последните две години во Дерматолошките центри на Дерма Лукс во Скопје и Охрид. Во овој пост Ви ги претставуваме основните информации на третманот и методата која се користи во нашите центри. Што претставува Фејслифтинг со матични клетки? Третманот со […]

Facelift – Фејслифт со матични клетки Read More »