Ласерско отстранување на трајна шминка

Што претставува ласерското отстранување на трајна шминка? Ласерското отстранување на трајна шминка е безбедна и ефикасна неинвазивна метода со која се отстранува нанесената трајна шминка, најчесто поради естетски причини и по желба на клиентот. Трајната шминка во минатите децении доживеа планетарна популарност, па така постојат повеќе видови на трајна шминка, како што се: класична метода, […]

Ласерско отстранување на трајна шминка Read More »