Фибробластинг

Што е Фибробластинг? Фибробластинг е безбедна, неинвазивна и нехируршка метода за подмладување, затегнување и подигнување на кожата по принцип на сублимација. Тоа е природен пат на испарување на вишок кожа со помош на Плазма Пен и ласерски зраци. Со оваа метода најуспешно се решаваат вишокот на кожа, мазнење на очните капаци, отстранување на подочници и […]

Фибробластинг Read More »