Канадска технологија – Третман за раст на коса со матични клетки и канадски коктели

Оваа метода за растење на коса е една од трите најбарани услуги во Дерматолошките центри на Дерма Лукс во Скопје и Охрид. Во овој пост Ви ги претставуваме основните информации на третманот и методата која се користи во нашите центри. Што претставува канадската метода за растење на нова коса со матични клетки? Третманот со матични […]

Канадска технологија – Третман за раст на коса со матични клетки и канадски коктели Read More »