Мезотерапија за коса со канадски препарати

Што претставува Мезотерапијата за коса? Мезотерапијата за коса претставува безбеден, неинвазивен метод за поттикнување на растот на косата. Тоа е исто така и еден од најуспешните методи за спречување на опаѓање на коса. Во Дерма Лукс центрите се користат специјални канадски нутритивни коктели кои се инјектираат во средниот слој од кожата на главата, при што […]

Мезотерапија за коса со канадски препарати Read More »