Мезотерапија на лице

Број 1 најбарана услуга од третманите за лице и една од трите најбарани услуги во Дерматолошките центри на Дерма Лукс во Скопје и Охрид е Мезотерапијата на лице. Во овој пост Ви ги претставуваме основните информации на третманот и методата која се користи во нашите центри. Што претставува Мезотерапија? Мезотерапијата е микро инвазивен третман за […]

Мезотерапија на лице Read More »