4D Microcurrent Pulsed чешел за раст на коса

Што е 4D Microcurrent Pulsed чешелот за раст на коса?

4D Microcurrent чешел е алатка која што стимулира контракции на мускулот околу фоликулата на влакното. Како и за секој мускул во нашето тело, контракцијата и релаксација на мускулот предизвикуваат подобро снабдување со крв, а со тоа истиот постанува посилен. Цврстиот мускул подобро го задржува влакното во фоликулата, недозволувајќи му да падне.  

Растење на нова коса со 4D Microcurrent чешелот

Како се употребува 4D Microcurrent  чешелот?

4D Microcurrent  чешелот се препорачува да се употребува секојдневно најмалку 15 минути во 10 недели за постигнување на добар резултат. 

4D Microcurrent cesel
4D Microcurrent чешел

Колку чини и како да го добиеме 4D Microcurrent чешелот?

4 D Microcurrent чешелот може да се порача на телефон 078 223 433, со можност за испорака до вашата адреса, или да се купи директно во центрите на Дерма Лукс.  
Цената на 4D Microcurrent чешелот изнесува 4,800 денари.